Opleiding & Doorgroeien

  • Dagelijks nieuwe uitdagingen aangaan
  • De nieuwste technieken en machines leren
  • Meedenken om processen te verbeteren
  • Jezelf blijven ontwikkelen

Bij Aalberts integrated piping systems vinden we het niet alleen belangrijk om de nieuwste technieken te ontwikkelen, maar ook de medewerkers! Omdat wij binnen Aalberts integrated piping systems werken met speciaal gebouwde machines is er altijd een intern opleidingsplan waarbij wij rekening houden met wat jij al kunt en wat je wilt leren. Op die manier kun je verschillende richtingen op.

 

Iedereen binnen de productie is ooit begonnen als Basis Steller en heeft vanuit die functie de ontwikkeling doorgemaakt naar verdieping en blijft deze groei continue doormaken. Het houdt niet op als je alle machines kent, want bij ons kun je je altijd nog verder ontwikkelen. Zelf zo dat jij kan meedenken in hoe het proces misschien wel anders en beter kan, zodat de nieuwste machine weer op de nieuwste technieken is gebaseerd. 

E-Learning

We hebben ons eigen e-learningportaal waar de technieken en machines nog beter worden uitgelegd. Door middel van de combinatie tussen deze e-learning en de training on-the-job ben je snel in staat om eigen processen te doorzien en de juiste technieken toe te passen. Je krijgt een mentor die je begeleidt in de introductiefase om jouw leertraject en ontwikkeling optimaal te laten verlopen.

Talent laten groeien

We hebben een eigen development program, waarin wij talent verder ontwikkelen voor de toekomst. Door focus te leggen op het talent van mensen en actief aan de slag te gaan om deze verder uit te diepen, halen we het beste uit onze mensen. 
 

Het programma is zo opgesteld dat doorstroom naar (hogere) functies mogelijk is. Uiteindelijk zelfs naar het ontwikkelprogramma dat is opgesteld door ons moederbedrijf Aalberts. Omdat de technieken snel ontwikkelen, ontwikkelen onze mensen mee! Stil zitten is bij ons geen optie.

Redenen genoeg dus om te solliciteren!